» Zavarivanje » Gorionici za zavarivanje » TIG gorionici

Miller Welding - TIG gorionici

Miller TIG gorionici posebno su konstruirani i testirani kako bi se mogli koristiti s Miller TIG aparatima. Dizajnirani i proizvedeni s najvećom preciznošću, Miller TIG gorionici i potrošni materijal izrađeni su od najkvalitetnijih bakrenih legura koje podnose ekstremne temperature. Dostupni su sve Miller TIG aparate te se mogu nositi sa najsloženijim i najzahtjevnijim izazovima zavarivanja za gotovo svaku primjenu TIG-a. 

Miller TIG gorionici dostupni su u dvije izvedbe: zrakom i vodom hlađeni

Zrakom hlađeni gorionici

Miller® EuroTorch serija dio je Weldcraft™ tehnologije. Gorionici mogu biti konfigurirani sa standardnom i fleksibilnom glavom. Preporučuju se za zavarivanje do 200A te za prijenosne aparate jer ne zahtjevaju hladnjake.

Vodom hlađeni gorionici

Miller® EuroTorch serija dio je Weldcraft™ tehnologije. Gorionici mogu biti konfigurirani sa standardnom i fleksibilnom glavom. Osiguravaju izvrsne zavarivačke performanse te se proporučuju kod zavarivanja iznad 200A i za teške uvjete rada. 

Značajke

Miller EuroTorch serija dizajnirana je kako bi osigurala izvrsne zavarivačke performanse sa Miller TIG aparatima za zavarivanje.

Opcionalno se može opremiti kontrolerom za upravljanje strujom zavarivanja

Izrađeni od najkvalitetnijih materijala kako bi se prevenirali kvarovi i propuštanje spojeva i plinskih crijeva

Miller gorionici sadrže više bakra kako bi se minimalizirali gubici topline i osigurala maksimalna učinkovitost

Gorionici mogu biti opremljeni fleksibilnim ili standardnim vratom

Savršena kombinacija snage i performansi