» Savijanje » Savijanje cijevi i profila

Savijanje cijevi i profila

MCP

DAVI - MCP valjci za savijanje cijevi i profila

DAVI MCP profilni valjci konstruirni su da odgovore potrebama vrlo zahtjevnih kupaca, koji trebaju saviti dijelove velikih i vrlo velikih dimenzija s vrlo strogim tolerancijama.

U svakom sektoru primjene: od zrakoplovstva do brodogradilišta, od automobilskog do konstrukcijskog, inženjeri uvijek predlažu rješenja sofisticiranijih savijenih dijelova izrađenih od tvrdog materijala koji se mogu dobiti savijanjem nestandardnih profila vrlo uskih promjera uz stroge tolerancije .

MCP odgovara na sve te zahtjeve bez poteškoća i uz veliku preciznost i pouzdanost

Značajke

Vrlo jake i teške strukture (najteže na tržištu), dobivene korištenjem najnovije generacije CAD-a i testirane na MKE softveru

Osovine od kaljenih legura velikog promjera, izrađene za postizanje visokog otpora, okrećući se na samoporavnavajućim valjkastim ležajevima (prethodno podmazane), s visokom učinkovitošću i izvrsnim performansama.

Tri neovisna hidraulična motora i tri planetarna pogona s velikim zakretnim momentom (po jedan za svaki valjak) spojeni su izravno na valjke kroz zavojito vratilo, za snažni prijenos okretnog momenta

Vodeći valjci, podesivi u tri smjera, aktiviraju se hidrauličnim cilindrima, kojima se upravlja s ploče konzole. Standardna značajka u cijelom asortimanu MCP strojeva.

Strojevi DAVI MCP upotpunjeni su nizom CNC upravljačkih izbora: od najjednostavnijih do najnaprednijih za automatsku proizvodnju.

Preciznost i pouzdanost u zahtjevnim uvjetima rada